Trafikkskole i Drammen – STEP Trafikkskole

 

Ser du etter en kjøreskole i Drammen der du blir sett og får opplæring ”Step by Step”?


Hvem er vi?


STEP Trafikkskole er en liten trafikkskole lokalisert sentralt på Spikkestad i Drammen, hvor du vil få en solid opplæring og veiledning slik at du er trygg til den store oppkjøringsdagen.

Vi tilbyr opplæring på bil (manuelt og automat), moped, motorsykkel og tilhenger, i tillegg til trafikalt grunnkurs. Vi kan tilby konkurransedyktige priser, opplæring tilpasset ditt behov, og oppmøte på videregående skoler i Drammen, Røyken og Lier.

STEP kjøreskole i Drammen ble startet opp i 2014, og har i 2018 kun to ansatte. Bjørn Thomsgård, som er trafikklærer og faglig leder, har 18 år med erfaring bak seg. Eirik Simensen ble ansatt i 2015, og har en utdanning fra HINT.


Bli best - Start opplæringen snarest


For å bli en god sjåfør så gjelder det å starte tidlig, og helst hos en trafikkskole for å få inn riktig teknikk fra begynnelsen av. Eksempler på feil teknikk kan være sitteposisjon og beinstilling, og kanskje det aller viktigste, håndtering og riktig sikring før en setter kjøretøyet i bevegelse. Kjøring skal være gøy og trygt.

Trafikalt grunnkurs er obligatorisk for alle førerkortklasser, og er grunnlaget for videreopplæring og er nødvendig for at du skal få lov til å øvelseskjøre. Det anbefales å begynne med trafikalt grunnkurs når en er 15 år (hvis du er over 25 år, er du fritatt fra deler av det trafikale grunnkurset. Det vil si at du kun behøver førstehjelp og mørkekjøring), og deretter begynne øvelseskjøringen og kjøretimene når en har fylt 16 år. Dette for å bli en dyktig og trygg sjåfør innen førerprøven ved fylte 18 år.

Vi ved STEP trafikkskole i Drammen kan tilby trafikalt grunnkurs med mørkekjøring til 3600,- (eller mørkekjøring og førstehjelp til 2300,- hvis du har fylt 25 år).


Tilbud


Ved STEP trafikkskole i Drammen, kan vi tilby tre pakker på opplæring av bil, manuelt eller automat, hvor du kan få den rimeligste pakken til 14.000,- som inkluderer obligatorisk opplæring og leie av bil til førerprøven. Vi tilbyr også enkelttimer til 650,- per time. Vi anbefaler derimot at du velger en av pakkene våre for å få det beste tilbudet i tillegg til den best mulig oppfølging og opplæring. Er du i tvil om hvilken pakke du burde velge, kan du gjerne kontakte oss per telefon 93214270 eller mail steptrafikkskole@gmail.com.

Start opplæringen i dag hos din lokale trafikkskole i Drammen! Vi hjelper deg, STEP by STEP.


 

PÅMELDING TRAFIKALT GRUNNKURS

 

PÅMELDING TRAFIKALT GRUNNKURS

 

PÅMELDINGMØRKEKJØRING

Priser

 

Trafikalt grunnkurs:

 

Trafikalt grunnkurs

med mørkekjøring:

 

Mørkekjøring:

 

Førstehjelp:

 

 

 

 

2000,-

 

 

3600,-

 

1600,-

 

700,-