Kjøreskole i Drammen – STEP

 

Ser du etter en kjøreskole i Drammen? Hos STEP Trafikkskole får du opplæring “Step by Step”, og god oppfølging av våre dyktige kjørelærere. Kontakt oss i dag hvis du er ute etter en kjøreskole i Drammen.


Våre pakketilbud


Hos STEP Trafikkskole kan vi tilby tre pakker på opplæring av bil, uansett om du skal kjøre med manuelt gir eller automatgir. Ved å velge en av pakkene våre får du mest for pengene, men du kan også bestille enkelttimer for 650,- pr. time. Alle pakker må betales i sin helhet før opplæringen starter, og må benyttes innen to år. Velg blant følgende pakker:


  • SMALL: Obligatorisk opplæring og leie av bil til førerprøven, kr. 14 000,-
  • MEDIUM: Obligatorisk opplæring, leie av bil til førerprøven og fem kjøretimer, kr. 17 000,-
  • LARGE: Obligatorisk opplæring, leie av bil til førerprøven og ti kjøretimer, kr. 20 000,-

Meld deg på i dag eller se kurskalenderen ved Steps kjøreskole i Drammen.


Er du i tvil om hvilken pakke du bør velge? Da er du velkommen til å kontakte din kjøreskole i Drammen på telefon 93 21 42 70, eller på mail steptrafikkskole@gmail.com. Vi har over 18 års erfaring med å bistå kjøreskoleelever, og kan svare på alle spørsmålene dine.


Det gjelder å starte tidlig


Kjøring skal være gøy og trygt. Som sjåfør har du et stort ansvar for både din egen og andres sikkerhet, og derfor er den obligatoriske opplæringen lang og grundig. For å bli en god sjåfør gjelder det å starte tidlig, og helst hos en kjøreskole slik at du får inn riktig teknikk fra begynnelsen av. Eksempler på feil teknikk kan være sitteposisjon, grep på rattet eller beinstilling, eller riktig sikring av kjøretøy før det settes i bevegelse. Alt dette får du god opplæring i hos STEP Trafikkskole, din kjøreskole i Drammen.


Trafikalt grunnkurs


Trafikalt grunnkurs er obligatorisk for alle førerkortklasser, og grunnlaget for videre opplæring. Du har ikke lov til å øvelseskjøre, verken privat eller med en kjørelærer, ør du har fullført og bestått trafikalt grunnkurs. Kurset skal gi deg en grunnleggende forståelse for hva det innebærer å være sjåfør, og du må være minst 15 år for å melde deg på. Fra fylte 16 år kan du begynne å kjøre, og når du er 18 år kan du ta førerprøven. Hvis du er over 25 år er du fritatt fra deler av det trafikale grunnkurset. På kurset lærer du blant annet om:


  • Trafikkregler
  • Rollen som fører av kjøretøy
  • Samhandling i trafikken
  • Plikter og tiltak ved trafikkuhell
  • Førstehjelp
  • Mørkekjøring

Hos STEP Trafikkskole tilbyr vi trafikalt grunnkurs, mørkekjøring og førstehjelp. Med over 18 års erfaring kan vi gi deg den trafikale opplæringer du trenger for å lykkes som sjåfør. Ved vår kjøreskole i Drammen har vi små klasser med rom for diskusjon og refleksjon, noe som er viktig for at du skal få en god forståelse for trafikken. Under mørkekjøringen er det vi som kjører, mens du som elev skal observere. I løpet av demoen snakker vi om årsaker til ulykker i mørket, lysbruk, parkering og nødstopp i mørket, rett atferd i mørket og risikovurdering. På førstehjelpskurset får du vite hva du skal gjøre dersom du er ankommer et ulykkessted.


Kjøreskole i Drammen


STEP Trafikkskole er en kjøreskole i Drammen sentralt på Spikkestad. Hos oss får du god opplæring og veiledning slik at du er forberedt på den store oppkjøringsdagen. Vi tilbyr opplæring av bil (automat og manuell), moped, motorsykkel og tilhenger, i tillegg til trafikalt grunnkurs. Hos oss får du opplæring tilpasset ditt behov, oppmøte på videregående skoler i Drammen, Røyken og Lier og konkurransedyktige priser.


STEPs kjøreskole i Drammen ble startet i 2014, og har i 2018 kun to ansatte. Faglig leder og kjørelærer Bjørn Thomsgård har 18 års erfaring i lomma. Eirik Simensen ble ansatt i 2015, og er utdannet ved HINT.


 

PÅMELDING TRAFIKALT GRUNNKURS

 

PÅMELDING TRAFIKALT GRUNNKURS

 

PÅMELDINGMØRKEKJØRING

Priser

 

Trafikalt grunnkurs:

 

Trafikalt grunnkurs

med mørkekjøring:

 

Mørkekjøring:

 

Førstehjelp:

 

 

 

 

2000,-

 

 

3600,-

 

1600,-

 

700,-