Kjøreskole Drammen – STEP

 

Skal du ta lappen i nærmeste fremtid, men er usikker på hvilken kjøreskole i Drammen du skal velge? STEP kjøreskole kan garantere deg en trygg og effektiv opplæring, hvor vi lærer deg hvordan du kan bli sikker på deg selv som sjåfør.


Vi tilbyr


STEP kjøreskole i Drammen kan tilby opplæring i blant annet bil, moped, motorsykkel og tilhenger. I tillegg til dette, tilbyr vi trafikalt grunnkurs (som er en forutsetning før man kan begynne på opplæringen).


Bil


Har du fylt 16 år, fullført trafikalt grunnkurs og er endelig klar for å begynne på opplæringen av bil hos din lokale kjøreskole i Drammen? Enten om du ønsker å ta oppkjøringen med automat eller manuelt gir, er du i trygge hender hos oss. Vi kan plukke deg opp på skolen, og sette deg av igjen etter endt kjøretime.

Opplæringen ved STEP kjøreskole i Drammen består av fire trinn. Første trinn er trafikalt grunnkurs. Deretter går vi videre til praktisk trening. Det er her alt starter! Og for å bli tryggest mulig, er det mengdetrening som gjelder. Når vi sammen finner ut av at du kan håndtere bilen selv, har vi en veilednings time. Deretter kjører vi videre ut i trafikken, før vi avslutter det tredje trinnet med et sikkerhetskurs, og en ny veiledningstime. Ved det fjerde og siste trinnet, skal du ha blitt en selvstendig sjåfør. Dette trinnet avsluttes med et sikkerhetskurs på vei.

For å få best mulig effekt, er det lurt å ta kontakt med din kjøreskole i Drammen så tidlig som mulig. Dette for å få inn riktig teknikktrening i den tidligste fasen.


Moped


Skal du ta mopedlappen hos STEP kjøreskole i Drammen, må du også ha fullført trafikalt grunnkurs. Dette er da første steg. Deretter går vi over til trinn 2, som består av et grunnkurs i tillegg til du skal bli trygg kjøreteknisk på kjøretøyet og ha nok kunnskap om mopeden. Dette er viktig for å få best mulig utbytte av trinn 3. I trinn 3, skal du som elev og mopedfører lære deg å beherske trafikken. Du skal gjennom et obligatorisk sikkerhetskurs bestående av fire undervisningstimer, der minst tre av timene er praktisk kjøring med refleksjonspauser. I slutten av trinn 3, skal du gi deg selv en vurdering for om du er klar for videre opplæring hvis alle målene er oppnådd. I trinn 4 er målet risikoforståelse og hvordan trafikksystemet fungerer. Også her blir det praktisk kjøring med refleksjonspauser.


Motorsykkel


Her ved STEP kjøreskole i Drammen, tilbyr vi opplæring i både ”lett” og ”tung” motorsykkel. Du må ha fullført trafikalt grunnkurs eller ha førerkort fra før. Opplæringen består i å bli trygg på kjøretøyet og trafikken, og vi bruker så lang tid på denne prosessen som det vi og du som elev føler og mener du har behov for.


Priser og tilbud


Her ved STEP kjøreskole i Drammen, kan vi tilby konkurransedyktige priser og pakketilbud som du kan spare mye penger på. Vi vet at kjøreopplæring i Norge koster, og ønsker derfor å hjelpe deg med å få en så effektiv og trygg opplæring som mulig.

Ønsker du å starte NÅ hos STEP kjøreskole i Drammen? Ta kontakt i dag på telefon 93214270 eller mail steptrafikkskole@gmail.com for å få vite hva vi kan tilby akkurat deg!

 

PÅMELDING TRAFIKALT GRUNNKURS

 

PÅMELDING TRAFIKALT GRUNNKURS

 

PÅMELDINGMØRKEKJØRING

Priser

 

Trafikalt grunnkurs:

 

Trafikalt grunnkurs

med mørkekjøring:

 

Mørkekjøring:

 

Førstehjelp:

 

 

 

 

2000,-

 

 

3600,-

 

1600,-

 

700,-